Ta Blog je posvečen voznikom F1 dirkalnikov. Tukaj najdete nekaj njihovih podatkov in seveda veliko njihovih slik!! Blog je v celoti v Slovenščini, vendar če vas zanima več o F1 in bi želeli še več najnovejših dirkaških slik si oglejte F1Slike! Levo so Lebels, Arhiv objav in Iskalnik, desno pa so prikazani google oglasi. Upam da vam bo blog všeč!! Uživajte

ponedeljek, 17. marec 2008

Sir John Young Stewart

Sir John Young Stewart, britanski dirkač Formule 1, * 11. junij 1939, Milton, West Dunbartonshire, Škotska, Velika Britanija.

Sir John Young Stewart, bolj znan kot Jackie Stewart ali po vzdevku Leteči Škot je upokojeni dirkač formule in trikratni svetovni prvak v sezonah 1969, 1971 in 1973. v ZDA je znan kot komentator televizijskih prenosov dirkaških dogodkov, saj ga je njegov škotski naglas naredil zelo prepoznavnega. Med sezonama 1997 in 1999 je bil vodja moštva in partner v sinovem (Paul Stewart) moštvu Formule 1, Stewart Grand Prix.


Nekaj slik britanske legende Jackiea Stewarta

____________


_____


_____


_____


_____


_____


_____

Ni komentarjev:

To niso vse objave, in če pogledate v Arhiv objav (Blog Archive) jih boste videli še mnogo več. Poglejte si tudi Labels oz. uporabite možnost iskanja in najdite kar si zaželite!!