Ta Blog je posvečen voznikom F1 dirkalnikov. Tukaj najdete nekaj njihovih podatkov in seveda veliko njihovih slik!! Blog je v celoti v Slovenščini, vendar če vas zanima več o F1 in bi želeli še več najnovejših dirkaških slik si oglejte F1Slike! Levo so Lebels, Arhiv objav in Iskalnik, desno pa so prikazani google oglasi. Upam da vam bo blog všeč!! Uživajte

ponedeljek, 17. marec 2008

Heikki Kovalainen

Heikki Kovalainen, finski dirkač Formule 1, * 19. oktober 1981, Suomussalmi, Finska.

Kovalainen je bil član programa za razvoj dirkačev (RDD), ki ga organizira Renault od leta 2002 (F1). V sezoni 2007 Formule 1 je dirkal za moštvo Renault skupaj z Italijanom Giancarlom Fisichello. Po nekoliko slabšem začetku se je v drugem delu sezone vidneje izboljša in na dežni dirki za Veliko nagrado Japonske je z drugim mestom dosegel daleč najboljši rezultat kariere. Skupno je dosegel trideset točk in zasedel sedmo mesto v dirkaškem prvenstvu. Za sezono 2008 je podpisal pogodbo za McLaren-Mercedes. V ekipi je zapolnil prost dirkaški sedež po odhodu Alonsa v Renault.

Nekaj slik dirkača Heikkija Kovalainena



____


____


____


____

____


____

Ni komentarjev:

To niso vse objave, in če pogledate v Arhiv objav (Blog Archive) jih boste videli še mnogo več. Poglejte si tudi Labels oz. uporabite možnost iskanja in najdite kar si zaželite!!